Despre noi

WILLKOMMEN TECHNIK SRL, fondat in 2018, este astazi una dintre companiile lider, cu experienta in integrarea solutiilor pentru iluminatul stradal si echipamentelor/utilajelor specializate.

Suntem o prezenta constanta pe piata echipamentelor de iluminat stradal si utilajelor specializate, dar si unul dintre cei mai importanti furnizori  de solutii tehnice integrate in domeniul actionarilor hidraulice si pneumatice .

Portofoliul nostru poate raspunde cu promptitudine si expertiza, oricaror cerinte venite din partea Autoritatilor Publice si/sau firme private .

Calitatea reprezinta valoarea de baza dupa care ne ghidam si chiar daca fiecare client este unic – noi gasim intotdeauna solutii pentru a-i satisface cerintele.    Increderea in clientii si partenerii nostri este un principiu la care tinem foarte mult. Avem incredere in capacitatile si intentiile celorlalti.

Principala noastra preocupare este de a atinge cele mai inalte standarde de calitate, mentinand totodată preturile la un nivel competitiv. O atentie deosebita acordam abordarii flexibile si personalizate a nevoilor tehnice pentru fiecare client, respectand standardele si legislatia in vigoare.

AUTORIZATII SI CERTIFICARI

Pentru clientii si partenerii nostri, autorizatiile si certificarile pe care WILLKOMMEN TECHNIK SRL le detine sunt o garantie a calitatii produselor si serviciilor furnizate.

Citește mai multCitește mai mult
CLIENTII NOSTRI

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE, MINISTERUL APARARII NATIONALE, CAILE FERATE ROMANE, BANCA NATIONALA A ROMANIEI, ROMSILVA…

Citește mai multCitește mai mult
Telefon +40 723 236 913 | +40 743 061 551
E-mail: office@wlk.ro | comercial@wlk.ro
Str. Dristorului, nr. 1, bl. A23, sc. 2, etaj 1, ap. 19
Bucuresti, Sector 3, 031531